Herrejösses

Herrejösses va länge sen ja va inne å skrev..

Verkligen inte haft tid de senaste känns de som.. jobbat enhel del i OKt.. så ser verkligen framimot dubbla löner i nov!! höhö :)

Ska jobba i dag me fat på mitt gammla jobb jobbade där i går me! så egentligen bli de 3 löner i nov. HärliGt :)l
Melvin somnade precis å Victor titta på Pippi.. filmen som går om å om heeeela tiden!! haha =) men men e den bra så e den!!
Senaste tiden.. ja va ha hänt.. inte alls mkt.. umgåts väldigt mkt me kompisar de senaste, vilket e väääldigt kul.. va verkligen längesen man gick in till stan å tog en te eller kaffe å ba satt å tjata! glad att den tiden e tebax!! Ni vet vilka ni e :)

sista helgen i Nov e de da å flytta oxå ni som inte visste.. för 1 dec ska vi vara ute ur denna vi bor i nu.. tajt men de går.. :)
Så bolltorp, här kommer vi!!
ska jobba ganska mkt i dec oxå.. eller de ja vill jobba.. så få ja se.. ska börja riktigt i Jan e tanken.. så fort Melvin skolats in på dagis e de dax! Ej bestämmt mig hur ja ska jobba ännu.. om ja ska gå tebax till min heltidstjänt på 100 % eller om ja ska jobba 75 %.. få se hur jag gör.. berors lite på hur tiderna på jobbet ser ut efetr årskiftet me ny chef å så :) Spännande lixom!! har vi otur så kanske vi inte ens få vara kvar.. men de beskedet får vi i mitten av Nov! Suck.. men kan ju va bra å veta!

Dax å börja göra sig i ordning så man kan åka till jobber.. farmor ska passa småknoddarna i dag en stund!.. så gla att vi har både farmor å mormor till hjälp när de behövs!! hehe!! men men..:)

åå ja vet en sak.. som ja e verkligen e jätte glad över! men inget ja kan säga =)
Pussåkramskumbanan