lungnet

Lillsnuttan sover, borde ja me.. vaknat varannan timme inatt o hon ha vart ledsen medans pojkarna sovit sig igenom allt.. haha!!😃 Skulle gått till öppna förskolan men eftersom hon e förkyld får vi vara hemma. Ska hämta killarna halv 12 dax r tandläkaren idag igen! Sen ska vi luncha med mitt jobb i dag ja o barnen efter tandläkaren!!:) myspys!! Annars i dag ska åka handla lite, va på coop i morse.. assa ja gillar verkligen inte o handla där. Tackalov att MAXI finns! Haha ;)😃😉😃😉 Snart helg igen i morgon kväll ska vi till sys med familj på lite fredagsmiddg o häng, lördag hockeyträning o söndag fotbollscup, japps de finns o göra denna helgen oxå. O lördag besök av goda vänner oxå hoppas jag!♡ Nästa vecka ska vi på Melodifestivalen i Göteborg! °•°
DAX o plocka nu innan lillan vaknar o ska äta innan vi ska åka igen ;)

finns det

Något godare än GEISHA?!;) Här alla fantaster hitta ja lixom många andra receptet på egna!! Geisha är en chokladkaka som innehåller en härligt krämig hasselnötsnougat. Jag tog saken i egna händer och provade ett eget recept. Nougaten är lätt att få till. Rosta hasselnötter i en stekpanna och ta av skalen, sen smälter du choklad och blandar tillsammans med nötterna, mixa ihop och rör i lite florsocker, done! På nougaten vilar ännu mer choklad, hälften mörk och ljus. Tänk på att använda bra kvalite när du jobbar med choklad så man slipper att temperera chokladen, sen är det så mycket godare med en härligt god choklad med kärlek.   GEISHA   NOUGAT 1 dl hasselnötter 0,7 dl florsocker 130 g ljust choklad   CHOKLADÖVERDRAG   70 g mörkt choklad 30 g ljust choklad   GÖR SÅHÄR   Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna. Akta så du inte bränner dem. När skalen börjar lossna så är de färdiga. Häll nötterna i en kökshandduk och gnugga bort skalen. Smält ljust choklad i ett vattenbad eller i micron. Häll i nötterna och mixa ihop. Tillsätt florsocker. Ta fram en form. Jag använde en avlång form 20*15 cm. Om ni vill ha en tunnare geisha så ta en större form. Lägg i bakplåtspapper. Tryck i nougaten.   Smält sedan chokladöverdraget. Ta fram en värmetålig skål och smält den ljusa och den mörka chokladen. Häll på nougaten. Låt stå minst 20 minuter i frys. När du trycker fingret på chokladen så ska den vara hård. Skär i önskade bitar.

underbara

Underbara dagen går mot sitt slut! Haft en toppen dag, ishallen i morse, långpromenad med Annika o vagnarna o e kaffe efter innan ja åkte hämta barnen o då va de dax för tandläkaren. Men de gick bra!! Har varit en skön dag o promenerat i, så när barnen skulle killa hockey träning nu i kväll så tog ja o saga 1 timmes promenad till. . Underbart o nu sover hon gott för natten. ☺☺ Ja ska ta en dusch innan dom kommer sen killa så alla räkningar dragits o fixa kvälls mat! Sen ska vi kolla farmen tillsammans innan de e sängen för dom💖 I morgon redan onsdag, fotbolls träning de enda vi har bokat på eftermiddagen. . Får se va vi gör innan :) Ha en fortsatt bra kväll mina fina vänner °•° Pussokram