Bilder..

Min älskade lilla Melvin


MIn älskade lilla Victor


        

Mina små prinsar!!!
Vad vore livet utan er... INGET!! nI e bäst!

Arbeta=Jaaa!!

å Toooorsdag sen fredag ;) å da för helg igen! snacka om att veckorna går fort! shiit..å de känns som man inte hinner me ngt alls :P

i morron fredag ska ja å mammi hitta på ngt.. prata om Borås men få la se.. lite shopping kanske ;)
Lördag.. hmh.. känns som de va ngt ja skulle gö då.. men minnet e kort... joo Johann å Åsa tjata om att ja ska me på tjejmidda hos Sandra å sen Hotellet.. så få la se.. tjejmidda kna va kul.. men hotellet.. hmh.. ;) ja de återstår p se!
Söndag.. hmh.. slappardag.. innför kommande vecka.. då ja ska jobba 2 dagar! JIPPIIIIIII!!!!!! Längtar! haha..
arbetssjuk.. ja typ..

spinning i kväll då me JOhanna.. naaajs! ska köra mammi vi 4 oå.. å där i mellan hinna fika me camilla..,)

Pussen

sexleksaker.. vem använder detta?!

Det finns stora fördomar om vilka som använder sexleksaker. Att de som använder sexleksaker endast är nymfomaner och sextokiga singlar, ack så fel!

Vi som jobbar med att sälja sexleksaker, ser att våra kunder är alla de sorters människor - precis som du och jag.
Ge dig och din leksak chansen att lyckas tillsammans, hur många uppskattade sex första gången exempelvis? Och vem kunde cykla utan att lära sig först?

Man måste lära sig att använda leksaken, bli van den annorlunda känslan och ljudet från leksaken kan vara oerhört avtändande till att börja med, men till slut så hör man det inte.

Vi är många som använder oss av sexleksaker av många olika anledningar, kanske vill man bara göra samlivet lite roligare. Exempelvis första gången man tillsamman använder en vibrerande ring, hur bra blir sexet? Första gången brukar inte vara så bra,men däremot så ger det garanterat ett och annat skratt. Så vips så har det brutit slentrianen som lätt smyger sig in i var mans och kvinnas långvariga förhållande.

Kanske är det så att man behöver hjälp av en sexleksak pga exempelvis någon sjukdom, stress, funktionshinder, nervproblem, mediciner som påverkat känsligheten m.m Med hjälp av en sexleksak kan man alltså fortsätta att ha ett bra samliv och fortsätta att njuta av sex trots problemen. Sjukdommar, funktionshinder, skador eller medicinering behöver inte nödvändigtvis orsaka begränsningar eller sämre sexliv.

Våga prova för att se om det är något som hjälper just dig i ditt sexliv, tänk så mycket du går miste om ifall du inte vågar prova. Våga prova dig fram till vad du/ni tycker om.
Sexlivet ger så mycket mer än bara sex, det ger en närhet som vi alla behöver och ökar även vårt välbefinnande.

gör som många andra, köp och pröva.. sexlivet kan bli desstubättre!!!
Boka ett party med miig !!!